top of page
Philip-Matov_Belayer_900 (1).jpg

Основател

Филип Матов

Oсновател на Belayer и бивш директор в продължение на 4 години в ConsenSys, създатели на Metamask, компанията основана от Joe Lubin - съосновател на Ethereum. 

Бивш директор и Head of NFTs на zkSync в Matter Labs.


Филип Матов магистър по финансови пазари от Université Paris-Dauphine и магистър по приложна математика от City University of Hong Kong.

 • X
 • LinkedIn
Valentin_LinkedIN.JPG

Главен инвестиционен анализатор

Валентин Димитров

Валентин се занимава с дигитални активи от 2012-а година. Навлиза в сферата на криптовалутите и блокчейн технологията през 2014-а година, където натрупва богат опит като инвеститор и копач.

Валентин е възпитаник на Università Bocconi в Милано, където е специализирал международна икономика и мениджмънт. 

 • LinkedIn
Gergana-Zlatanova-Belayer copy (1).jpg

Административен мениджър

Гергана Златанова

Гергана е един от основателите и прокурист на Инвестор.бг АД с богат професионален опит от 2001 до 2013 година, като активно участва в развитието на една от най-големите онлайн медийни групи в България, играе водеща роля в първото ППП (IPO) в централна и източна Европа на технологична компания през 2004г.

Магистър инженер по образование, завършила Технически университет – София през 1997г. и Robbins Research International - Master University and Leadership Academy през 2016 г.

 • LinkedIn
Аlex-Zarbov-Belayer .jpeg

Младши анализатор

Александър Зарбов

Александър е възпитаник на Софийската математическа гимназия. Занимава се с криптовалути и блокчейн от 2023.

Александър е студент в Американския университет в България, където специализира в Медийни науки и Психология.

 • LinkedIn
Angel-Gyaurov_Belayer_900 (1).jpg

Управител

Ангел Гяуров

Ангел има над десетгодишен опит в управлението на инвестиции в PE и хедж фондове. Бивш управляващ директор за Европа на Arco Capital Management. Притежава експертиза в пълния инвестиционен цикъл.

Ангел притежава бакалавърска степен по икономика и магистърска степен по макроикономика от Софийски университет "Св. Климент Охридски", MBA от INSEAD (Франция / Сингапур) и е лицензиран финансов анализатор, CFA.

 • LinkedIn
1555403521143.jpeg

Оперативен мениджър

Анастас Матеев

Анастас е eксперт по комуникация с богат опит в управление на екипи и развиването на дигитални стратегии за развити бизнеси и стартиращи компании.

 

Завършил е медийни науки и бизнес мениджмънт в Ludwig-Maximilians-Universität в Мюнхен.

 • X
 • LinkedIn
Dessy linkedin.jpg

Връзка с клиенти

Десислава Караколева

Десислава има дългогодишен опит с традиционните финанси, като започва своя път в Ню Йорк. Там тя участва предимно в проекти свързани с инвестиции в капиталовите пазари, анализи и контакти с клиенти. Именно покрай тези контакти, тя започва рано своя път в крипто индустрията, където участва в множество събития и развива freelance проекти за компании като Digital Asset Research.

Десислава е бакалавър по финанси от Adelphi University в Ню Йорк, завършила с Honors.

 • LinkedIn
Ivan-Matov.jpeg

Съветник

Иван Матов

Иван има дългогодишен опит като бизнес консултант в McKinsey & Company. Работил е като строителен инженер за едни от най-големите инфраструктурни мегапроекти в света.

 

Завършил e MBA в INSEAD и притежава инженерни дипломи от Technische Universität München (TUM) и École Nationale des Ponts et Chaussées (ENPC).

 • LinkedIn

Адрес:

пл. Народно Събрание №9

София, България

Телефон:

Имейл:

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Youtube

Билеър ООД управлява средства на свои клиенти от 05.10.2017 г. и считаме тази дата като отправна точка за нашето представяне на инвестиционата услуга свързана с управлението на крипто активи (крипто токени и криптовалути). Данни за минало представяне на инвестицията в продукти на блокчейн технологията с Билеър ООД не е гаранция за бъдещата възвръщаемост.


Доходността на всеки индивидуален клиентски портфейл зависи от датата на първата инвестиция, влизания и излизания от портфейла на клиента. 


Курсовете за продукти на блокчейн технологията (крипто токени и криптовалути) се взимат по данни на coingecko.com  за closing price в 00:00 часа UTC време.


Доходността и главницата на инвестицията не е гарантирана от държавен или друг нормативно създаден гаранционен фонд.

Дейността на Билеър ООД, подлежи на регистрационен режим.

Билеър ООД прилага закона за мерките срещу изпирането на пари. 

bottom of page