top of page
Филип Матов - Основател на Belayer

Основател

Филип Матов

Преди Belayer, Филип работи в BNP Paribas Cardif в Япония, където се занимава с бизнес развитие, нови технологии и стартъпи. По време на престоя си в Токио става личен съветник на Сатоши Кобаяши, основател на Smart Contract Japan и член на Enterprise Ethereum Alliance. Неговият професионален път продължава с ConsenSys, като в момента е NFT Lead в MatterLabs.

Филип Матов е бакалавър по приложна математика, магистър по финансови пазари от Université Paris-Dauphine и магистър по приложна математика от City University of Hong Kong.

 • X
 • LinkedIn
Гергана Златанова Belayer

Администратор

Гергана Златанова

Гергана е един от основателите и прокурист на Инвестор.бг АД с богат професионален опит от 2001 до 2013 година, като активно участва в развитието на една от най-големите онлайн медийни групи в България, играе водеща роля в първото ППП (IPO) в централна и източна Европа на технологична компания през 2004г.

Магистър инженер по образование, завършила Технически университет – София през 1997г. и Robbins Research International - Master University and Leadership Academy през 2016 г.

 • LinkedIn
Валентин Димитров

Анализатор

Валентин Димитров

Валентин се занимава с копаене и търговия на дигитални активи от 2012-а година. Навлиза в сферата на криптовалутите и блокчейн технологията през 2014-а година, където натрупва богат опит като инвеститор и копач.

 

Валентин е възпитаник на Università Bocconi в Милано, където е специализирал международна икономика и мениджмънт. 

 • LinkedIn
Иван Матов

Съветник

Иван Матов

Иван има много добър опит като бизнес консултант и понастоящем работи в McKinsey & Company. Работил е като строителен инженер за едни от най-големите инфраструктурни мегапроекти в света.

 

Завършил e MBA в INSEAD и притежава инженерни дипломи от Technische Universität München (TUM) и École Nationale des Ponts et Chaussées (ENPC).

 • LinkedIn
Ангел Гяуров - Управител на Belayer

Управител

Ангел Гяуров

Ангел има над десетгодишен опит в управлението на инвестиции в PE и хедж фондове. Бивш управляващ директор за Европа на Arco Capital Management. Притежава експертиза в пълния инвестиционен цикъл.

 

Ангел притежава бакалавърска степен по икономика и магистърска степен по макроикономика от Софийски университет "Св. Климент Охридски", MBA от INSEAD (Франция / Сингапур) и е лицензиран финансов анализатор, CFA.

 • LinkedIn
Десилава Караколева Belayer

Връзка с клиенти

Десислава Караколева

Десислава има дългогодишен опит с традиционните финанси, като започва своя път в Ню Йорк. Там тя участва предимно в проекти свързани с инвестиции в капиталовите пазари, анализи и контакти с клиенти. Именно покрай тези контакти, тя започва рано своя път в крипто индустрията, където участва в множество събития и развива freelance проекти за компании като Digital Asset Research.

Десислава е бакалавър по финанси от Adelphi University в Ню Йорк, завършила с Honors.

 • LinkedIn
Анастас Матеев Belayer

Оперативен мениджър

Анастас Матеев

Анастас е eксперт по дигитален маркетинг. Притежава експертиза в създаването на дигитално съдържание и развиването на комуникационни стратегии за бизнеси и стартиращи компании.

 

Завършил е медийни науки и бизнес мениджмънт в Ludwig-Maximilians-Universität в Мюнхен.

 • X
 • LinkedIn

Адрес:

пл. Народно Събрание №9

София, България

Телефон:

Имейл:

 • Facebook
 • LinkedIn

Билеър ООД управлява средства на свои клиенти от 05.10.2017 г. и считаме тази дата като отправна точка за нашето представяне на инвестиционата услуга свързана с управлението на крипто активи (крипто токени и криптовалути). Данни за минало представяне на инвестицията в продукти на блокчейн технологията с Билеър ООД не е гаранция за бъдещата възвръщаемост.


Доходността на всеки индивидуален клиентски портфейл зависи от датата на първата инвестиция, влизания и излизания от портфейла на клиента. 


Курсовете за продукти на блокчейн технологията (крипто токени и криптовалути) се взимат по данни на coingecko.com  за closing price в 00:00 часа UTC време.


Доходността и главницата на инвестицията не е гарантирана от държавен или друг нормативно създаден гаранционен фонд.

Дейността на Билеър ООД, подлежи на регистрационен режим.

Билеър ООД прилага закона за мерките срещу изпирането на пари. 

bottom of page